Udendørs bevægelsessensor

Indeholder:

1 x trådløse Udendørs bevægelsessensor

1.395,00 DKK

Beskrivelse

Udendørs bevægelsessensor

Vil du have ekstra sikkerhed i dit hjem, så har du mulighed for, at tilkøbe en bevægelsessensor. Med en udendørs bevægelsessensor bliver dit hjem godt sikret. Her kan du opdage tyven inden indbruddet sker, og du kan derfor hurtigt gøre noget. Bevægelsessensorerne er immune overfor dyr, og vil ikke alarmere, hvis naboens kat hopper forbi.
Sensoren skal monteres udendørs på f.eks. en mur. Her registrerer den bevægelser indenfor detektionsområdet.

Sensoren er udstyret med hele to PIR-elementer, som peger i forskellige vinkler.
Begge elementer skal aktiveres før alarmen går i gang. Det betyder at biler, dyr og lignende ikke vil aktivere alarmen. Du kan også selv justere følsomheden.

 

Montering

Sensoren skal monteres på en lodret flade som f.eks. en mur. Den skal være placeret sådan, at den er beskyttet mod direkte sollys.
Sensoren placeres optimalt i en højde af 2,3 meter og helst i et hjørne. Herfra vil rækkevidden ligge mellem 1 og 11 meter, alt efter hvad du vælger.


Sabotagealarm

Den udendørs bevægelsessensor er udstyret med en sabotagealarm. Denne er bestående af en sabotagefjeder samt en tiltfjeder.

Sabotagealarmen sender en besked til kontrolpanelet, og her vil alarmen starte, hvis sensoren forsøges afmonteret, åbnet eller ødelagt.
Denne funktion kan deaktiveres ved batteriskift.

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Ønsket dato:

*Vi forsøger at ramme så tæt som muligt på denne.