SmartGSM Pakke 2

Alarmpakke Pakken indeholder:

1 x SmartGSM alarmpanel

2 x Trådløs dør- og vindueskontakt (for- og bagdør eller altandør)

1 x PIR bevægelsessensor

1 x Tænd- og sluk modul

1 x Fjernbetjening

3 x Fynalarmklistermærker

Skruer, strømforsyning, batterier samt manualer

Se tilbehøret her.

Er du i tvivl om, hvilken alarmpakke der passer til og dit hjem, så er du velkommen til,
at kontakte os. Sammen kan vi finde den alarmpakke som passer til dig og dine behov.

 

4.595,00 DKK

Beskrivelse

SmartGSM – Smart alarm til lejlighed

SmartGSM – Smart alarmpakke til lejlighed sikrer dit hjem mod indbrud, og giver din familie og dit hjem en sikker og stabil beskyttelse, uden et dyrt abonnement til en vagtcentral.

Du kan nu styre din lejlighed via en App på din smartphone. På denne måde kan du sikre dig selv og din familie på bedst mulig måde – Både når du er hjemme og når du er ude. Derudover kan du med denne smarte alarmpakke lave hjemmestyring af dine 230V enheder i lejligheden. Det er ikke bare smart, det er også nemt og bekvemt i hverdagen.

 

Smart alarm til lejlighed – Øg din sikkerhed

SmartGSM smart alarm til lejlighed er en moderne, brugervenlig og stabil tyverialarm til private boliger. I tilfælde af alarm vil kontrolpanelet sende SMS, eller ringe, til op til seks telefonnumre. Samtidig vil alarmens sirener lyde.
Alarmen er enkel at opsætte, med dansk menusystem, og med det omfattende tilbehørsprogram kan du sammensætte alarmsystemet præcist efter dine behov. SmartGSM alarmen kommunikerer med op til 30 trådløse enheder, hvilket gør systemet meget fleksibelt.

De eneste løbende udgifter er udgifter til SIM kortet. Det vil sige at der kun er udgifter forbundet med at SmartGSM alarmen ringer op eller sender SMS’er til dig.

Med den store gratis app til både Android og iPhone kan du betjene alarmen hvor end du befinder dig. Du kan let slå alarmen til og fra samt opsætte alarmen fra app’en. Derudover kan du tænde eller slukke for 230 V med tænd/sluk modulerne direkte fra din telefon.

OBS: Husk at købe et simkort til centralen, Hvis du ønsker den skal kunne ringe eller sende en sms til dig.

Kan købes ved Telmore for 29kr om mdr.

Fri SMS og MMS

  • 300 MB data
  • 4G på Danmarks bedste mobilnet
  • Forbrugstakseret tale