Glasbrudssensor (Lille)

Indeholder:

1 x trådløse Glasbrudssensor (Lille)

595,00 DKK

Beskrivelse

GLASBRUDSSENSOR TIL SIKRING AF VINDUER

Vil du gerne vide, hvis en af dine vinduer bliver smadret? Dette kan du nu blive gjort opmærksom på med TrueGuards glasbrudssensor. Med denne sensor vil din alarm straks gå igang, hvis en rude bliver smadret. På denne måde kan du hurtigt reagere og afværge indbruddet.

 

Glasbrudssensor: Funktion

Denne lille glasbrudssensor er trådløs og monteres direkte på vinduer og glasfacader. Glasbrudssensoren er lille og diskret, men ikke desto mindre meget effektiv, fordi den er særligt følsom overfor stød, vibrationer og brud på det glas den er monteret på. Den ‘lille’ glasbrudssensor måler kun 40mm x 14mm, hvorfor den diskret kan monteres på alle bygningens vinduer.

Sensoren aktiveres ved enten FULD-tilkobling eller SKAL-tilkobling, så snart den detekterer vibration eller brud på det vindue, den er monteret på. Den kompakte glasbrudssensor er nem at montere med den selvklæbende bagside og sammenkobles ligeledes nemt med alarmpanelet, som ved alle de andre TrueGuard tilbehørsenheder. Det er desuden også muligt at indstille glassensorens følsomhed til lav, middel eller høj.

 

Glasbrudssensoren bruges til

Glasbrudssensoren virker til TrueGuard Smart IP, Pro+. Den er et vigtigt tilvalg til sikringen af ejendommen, idet den aktiverer en tilkoblet alarm allerede inden indbrudstyven kommer ind i huset. Det kan være effektivt fordi tyven allerede på dette tidspunkt har gjort opmærksom på sig selv ved, at sætte alarmen igang. Tyven ved derfor også godt, at tiden er begrænset fordi husets ejere og naboer er bliver opmærksomme på, at der er indbrud og det kan i bedste fald få denne afskrækket.

Så det kan både begrænse indbruddets omfang og i bedste fald afskrække indbrudstyven inden denne, kommer indenfor og i nærheden af værdigenstande.

Glasbrudssensoren er desuden også fordelagtig at montere på huse og bygningers vinduer på bagsiden, som indbrudstyven som regel vælger at bryde ind af, da denne kan gøre det uden at blive set af nogen eller opdaget af ejerne. Dette kan ligeledes afhjælpes med en glasbrudssensor.

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Ønsket dato:

*Vi forsøger at ramme så tæt som muligt på denne.