Betjeningstastatur til indendørs/udendørs

Indeholder:

1 x Betjeningstastatur

595,00 DKK

Beskrivelse

Betjeningstastatur til din alarm

Et betjeningstastatur er en meget nem betjeningsløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af pinkode nemt kan til- og frakoble alarmen. På denne måde er du hele tiden klar over, hvad der sker i dit hjem. Et alarmtastatur sætter du til og fra manuelt.

Montering af betjeningstastatur

Tastaturet monteres indendørs/udendørs med de medfølgende skruer og rawplugs, som er med i pakken. Tastaturet kommunikerer trådløst med det opsatte kontrolpanel, så der ikke skal trækkes kabler nogen steder. Du kan selv opsætte kontrolpanelet, men du kan også få en montør ud, og ordne det hele for dig. Spørg din lokale forhandler om en montør, og han vil hjælpe dig fra start til slut.

Sabotagesikring

Tastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder, at den indvendige sabotagefjeder vil blive aktiveret og alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge tastaturet. Så hvis en indbrudstyv prøver, at så alarmsystemet i stykker, så får du besked med det samme via en SMS. Dette gør dine påsatte kontaktpersoner også, så der altid er nogen til, at hjælpe hvis du skulle udsætte for røveri i dit hjem.

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Ønsket dato:

*Vi forsøger at ramme så tæt som muligt på denne.