Indendørs betjeningstastatur

Indeholder:

1 x Betjeningstastatur

595,00 DKK

Beskrivelse

Betjeningstastatur til din alarm

Et betjeningstastatur er en meget nem betjeningsløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af pinkode nemt kan til- og frakoble alarmen. På denne måde er du hele tiden klar over, hvad der sker i dit hjem. Et alarmtastatur sætter du til og fra manuelt.

Montering
Tastaturet monteres indendørs med de medfølgende skruer og rawplugs. Det kommunikerer trådløst med kontrolpanelet, så der ikke skal trækkes kabler.

2-vejs kommunikation

Tastaturet benytter sig af 2-vejs kommunikation, hvilket betyder at kontrolpanelet hele tiden ved, hvad tastaturet foretager sig. Hvis tastaturet eksempelvis går i stykker, så vil alarmpanelet blive oplyst om dette, og du vil modtage en SMS få sekunder efter om den foregående situation.

Tastaturet viser også med blå eller rød lys om alarm bliver til- eller frakoblet. På denne måde er man altid sikret at systemet er sat til.

Sabotagesikring
Tastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder, at den indvendige sabotagefjeder vil blive aktiveret og alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge tastaturet.
Sker dette, vil du modtage SMS og opkald fra kontrolpanelet.

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Ønsket dato:

*Vi forsøger at ramme så tæt som muligt på denne.