BAS IP Videodørtelefon 8 Lejligheder

Dørstation til 8 lejligheder
Videodørtelefon med infrarødt lys
Klar lyd igennem til svarstationer
Ansigtgenkendelse til åbning af dør.
OBS. 5-7 dages leveringstid

14.993,00 DKK

Beskrivelse

BAS IP videodørtelefon – til 9 lejligheder / 8 lejligheder samt reception

BI-08FB dørstationen passer perfekt til en opgang med 8-9 lejligheder, privat bolig eller til kontoret.

Via dørstationen er det muligt at foretage direkte opkald til både interne paneler/monitorer samt en evt. portner/reception.

Dørstationen er udstyret med vidvinkelkamera og understøtter ansigtsgenkendelse samt mobil adgang via BAS-IP’s app UKEY. Det moderne design og inkorporeringen af meget nyttige funktioner gør det til et ideelt sikkerhedskommunikationsanlæg.

Ansigtsgenkendelse.
Panelet understøtter automatisk ansigtsgenkendelse, som giver dig mulighed for at åbne døren uden kode, nøgleringe eller andre identifikatorer. Dørstationen bruger 3D ansigtsgenkendelsesteknologi, der anvender flere IR-sensorer og dybdegående analyse.

Når beboere og evt. regelmæssige besøgende er identificeret, kan indgangspanelet automatisk låse op samt give meddelelser eller nyttige oplysninger om boligkomplekset/bygningen.

Next-generation kamera.
Kameraet i dørstationen er et IP-kamera med vidvinkelvisning og som transmitterer et HD-kvalitetsbillede til brugernes skærme. Ved hjælp af nat-baggrundsbelysningsfunktionen, hjælper 6 lysdioder med at vise den besøgende, helt uden nogen ekstra ekstern belysning.

UKEY app – mobil adgang.
Brug smartphone i stedet for adgangskort og nøgleringe.
Panelet understøtter UKEY-mobiladgang for at muliggøre oplåsning via smartphone. Der kan samtidig bruges standard nøgleringe og kort for at låse døren op.
Når BAS IP UKEY appen er installeret på telefonen, er det nemt at åbne døre til bygninger eller få adgang til et bestemt område, hvor BAS IP dørstationen er installeret.

Prox læser, der understøtter standard kort/tags.

Dørstationen byder på en række muligheder når en dør/port skal låses op. Det kan både ske via svarstationen/monitor, via HTTP, bed brug af en kode som tastes manuelt på panelet, ved brug af BAP-IP UKEY app eller Intercom app samt via panelets web-interface.

Open API.
Open API giver dig mulighed for at styre panelets funktionalitet overalt i verden samt at integrere det med tredjepartssystemer.