BAS IP Svarstation / indendørs panel

 • Indendørs svarstation
 • Stilfuldt design
 • LED indikatior
 • Højtaler med klar lyd
 • PoE forsyning
 • OBS. 5-7 dages leveringstid

1.312,00 DKK

Beskrivelse

BAS IP Svarstation 

Den indendørs svarstation/panel virker sammen med alle BAS IP’s dørtelefoner og stationer.

Ringes der på dørstationen, kan man via svarstationen besvare samt låse døren op for besøgende.

 

Panelet er IP baseret og er derfor nemt at montere. Det forsynes også via PoE som gør installationen nem, med kun ét kabel til panelet. Med det medfølgende beslag er installationen hurtig klaret.

 

Svarstationen er også udstyret med knapper til hurtigt at ringe til portner/receptionist, åbne lås, kontrollere tilstand, en ‘forstyr ikke’ tilstand, elektronisk lydstyrkekontrol samt mulighed for at kalde elevator til din etage.

Èn enhed – mange features og kommunkationsmuligheder

Med svarstationen er det muligt at opsætte simpel kommunikation med de forskellige tilbud/services i hjemmet/opgangen/lejlighedskomplekset/kontoret/etc.

 • Portner/reception ringer
 • Elevator til etage
 • “Forstyr ikke” tilstand
 • Tilslut til dørklokke.

  Nem installation og nem udskiftning med monitor

  Det indendørs panel er hurtigt og nemt at installere og montere, ligesom det har et fleksibelt system setup.

  Skulle man have brug for at udskifte til monitoren med skærm senere, er det også nemt.

  Touch knapper

  Touch-knapperne på svarstationen SP-03 byder på næsten ubegrænsede klik, i modsætning til mekaniske knapper, som altid har en begrænset ressource. Knapperne er store, har baggrundsbelysning og er meget praktiske at bruge.

  Intuitiv for alle generationer

  Enhedens design passer perfekt ind i ethvert interiør og opfylder alle moderne standarder for ergonomi og bekvemmelighed. Og så er den nem og intuitiv at betjene for både børn og voksne.

  Open API

  API’en muliggør hurtig og nem integration af enheden i tredjepartssystemer (ACS osv.). Det duplikerer alle funktioner fra SP-03’s web-interface. Dette er meget praktisk, hvis du først designer intercom-systemet under byggeriet og først senere opretter dit eget IT-system i boligkomplekserne

  PoE drevet

  For at minimere ledningsføringen af ​​elektriske kabler er det muligt at drive enheden via et Ethernet-kabel (PoE-teknologi). Det er også muligt at strømforsyne det fra en separat +12 V strømforsyning. Evnen til at reservere strøm er nødvendig for den garanterede drift af enheden i tilfælde af svigt eller tab af en af ​​de tilsluttede strømkilder.

  Centraliseret SIP accounts

  Opdatering via Link-software – du behøver ikke manuelt at komme til hver enhed for at opdatere den – alt gøres eksternt.