BAS IP Dørstation, indgangspanel opgang

Videodørtelefon med infrarødt lys
Klar lyd igennem til svarstationer
Ansigtgenkendelse til åbning af dør.
4.3″ skærm med menusystem
OBS. 5-7 dages leveringstid

12.493,75 DKK

Beskrivelse

BAS IP videodørtelefon – Ideel til store lejlighedskomplekser.

BAS-IP AA-12FB er et indgangspanel/dørstation som egner sig rigtig godt som bygnings- og kommunikationssystem til store boligkomplekser med mange lejligheder, til sommerhus/hytte områder, kontorer samt parkeringskældre.

Dørstationen understøtter ansigtsgenkendelse og mobil adgang via BAS-IP’s app UKEY. Det moderne design og inkorporeringen af meget nyttige funktioner gør det til et ideelt sikkerhedskommunikationsanlæg.

Ansigtsgenkendelse.
Panelet understøtter automatisk ansigtsgenkendelse, som giver dig mulighed for at åbne døren uden kode, nøgleringe eller andre identifikatorer. Dørstationen bruger 3D ansigtsgenkendelsesteknologi, der anvender flere IR-sensorer og dybdegående analyse. Scanningen af ansigtet tager ikke mere end 0,6 sekund.

Next-generation kamera.
Kameraet i dørstationen er et IP-kamera med vidvinkelvisning og som transmitterer et HD-kvalitetsbillede til brugernes skærme. Ved hjælp af nat-baggrundsbelysningsfunktionen, hjælper 6 lysdioder med at vise den besøgende, helt uden nogen ekstra ekstern belysning.

UKEY app – mobil adgang.
Brug smartphone i stedet for adgangskort og nøgleringe.
Panelet understøtter UKEY-mobiladgang for at muliggøre oplåsning via smartphone. Der kan samtidig bruges standard nøgleringe og kort for at låse døren op.
Når BAS IP UKEY appen er installeret på telefonen, er det nemt at åbne døre til bygninger eller få adgang til et bestemt område, hvor BAS IP dørstationen er installeret.

Du behøver ikke engang at tilgå appen, for at få adgang. Din telefons skærm skal bare være aktiveret tæt på panelet og døren/porten låses automatisk op.

4,3″ display med menusystem.

Dørstationen byder, via automatisk bevægelsesdetektion, velkommen når en person nærmer sig den. Herfra er det nemt at ringe på til de forskellige lejligheder, via menusystemet.

Vedligeholdelsesfri knapper.
Knapperne på indgangspanelet har ubegrænset ressource af tastetryk, er fuldstændig støv og fugtbestandige og kan også betjenes med handsker på.

Prox læser, der understøtter standard kort/tags.

Dørstationen byder på en række muligheder når en dør/port skal låses op. Det kan både ske via svarstationen/monitor, via HTTP, bed brug af en kode som tastes manuelt på panelet, ved brug af BAP-IP UKEY app eller Intercom app samt via panelets web-interface.

Open API.
Open API giver dig mulighed for at styre panelets funktionalitet overalt i verden samt at integrere det med tredjepartssystemer.