Betaling

Sådan betaler du på FynAlarm.dk

Betaling med kreditkort

På fynalarm.dk kan du betale med Dankort, eDankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, American Express gennem Epay betalingsvindue og UnionPay, American Express, gennem PayPal betalingsvindue

Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på fynalarm.dk

Vælger du at betale med kreditkort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er det 3-cifrede tal, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, som skal indtastes. 

Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken fynalarm.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortdata.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling ved bankoverførsel

På fynalarm.dk kan du betale med en bankoverførsel. Vi sender din bestilling så snart betaling er modtaget på vores konto. Der sendes ikke pr. efterkrav uden forudgående særaftale aftale. Ved bestilling og valg af bankoverførsel som betalingsmetode, vil vi sende dig vores konto og registreringsnummer, hvortil betalingen skal foretages.

Kontakt os i dag

Hvad har du behov for?